Evenemang den Lummelunda (Strandängen)

Årligt arrangemang veckan efter midsommar. Lämpligt för hela familjen. Vi campar på strandängen i vanlig ordning samt grottar efter egen energi. Program Vi startar upp veckan på måndagen den 25 juni klockan 09.00 med morgonmöte på strandängen. Intro kursen för er som är första gången på Lummelundaveckan börjar efter morgonmötet. Bo Lenander håller i kursen. … Fortsätt läsa ”Lummelundaveckan 2018”

Årligt arrangemang veckan efter midsommar. Lämpligt för hela familjen. Vi campar på strandängen i vanlig ordning samt grottar efter egen energi. INSTÄLLT! Program INSTÄLLT! Anmälan INSTÄLLT! Diskussioner Det kommer att skapas ett Facbookevent för diskussioner. Boende Camping på strandängen nere vid havet. (Eller eget ordnat på annan plats.) Det saknas tillgång till dusch på plats. … Fortsätt läsaLummelundaveckan 2020 INSTÄLLT!”

Lummelundaveckan 2021 blir av! Veckan startar som vanligt med morgonmöte måndagen vecka 26, kl 09.00 på strandängen vid Lummelunda! Dykarna kommer detta år att lägga fullt fokus på att följa upp tidigare års fynd och fortsätta nyutforskningen. Senast hittades ca 60m grotta med två torra salar förbundet med undervattensgångar. Att ta sig ända in är … Fortsätt läsa ”Lummelundaveckan 2021”

Snart är det dags för årets Lummelundavecka! Mötet genomförs traditionsenligt, dock nytt för i år att samtliga deltagare skall anmäla sig via formulär på hemsidan. Vi har morgonmöte på strandängen varje morgon klockan nio där vi går igenom allmän information och planerar dagen. Kommer du för första gången? Då ser vi mycket gärna att du … Fortsätt läsa ”Lummelundaveckan”

Välkommen till SSF:s Lummelundavecka 2024 med fortsatta utforskningar av grottan och tältning på vår grottcamp. Har du inte tidigare varit på Lummelundaveckan, eller för den delen i Lummelundagrottan, passa på att lära känna grottan och koppla av på en gotländsk strandäng med egen havsutsikt som nästan alltid har sol! Vi startar veckan med ett morgonmöte … Fortsätt läsa ”Lummelundaveckan 2024”