Intresserad av en Mallorca-resa påsken 2014?

Som SSF-medlem har du möjlighet att vara med på en spännande grottvecka på Mallorca under påsken 2014. Ön erbjuder många intressanta grottor, från enklare horisontella grottor till krävande SRT-grottor.

I nuläget är planerna inte särskilt detaljerade avseende exakta tider och besöksmål, men ambitionen är att kunna erbjuda besök i både vertikala och horisontella grottor. Vid tillräckligt stort antal intresserade deltagare kommer vi troligen att dela upp oss i två grupper efter intresse och färdigheter.

Ett PM med beskrivning av veckan kommer att uppdateras vartefter fler pusselbitar faller på plats.

Kontakta Tobbe Djuvfeldt för att lämna en intresseanmälan eller bara fråga om saker du undrar över.

cova_des_coloms

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.