Evenemang den Lokalen i Täby

Den 20onde December klockan 16-19 kör vi en kombinerad julfest och organiseringstillfälle (helt valfritt!) i lokalen. Slappna av under julhandeln ett par stenkast från Sveriges största shoppingcentrum på en skön stol och bli serverad sedvanliga drycker med tilltugg. Självklart även tillsammans med gott sällskap, kul historier och grottplaner eller om det inte duger, en hög … Fortsätt läsa ”Julfest i lokalen”

Lördagen den 19onde December klockan 16-19 kör vi en kombinerad julfest och organiseringstillfälle (helt valfritt!) i lokalen. Slappna av under julhandeln ett par stenkast från Sveriges största shoppingcentrum på en skön stol och bli serverad sedvanliga drycker med tilltugg. Självklart även tillsammans med gott sällskap, kul historier och grottplaner eller om det inte duger, en … Fortsätt läsa ”Julfest i lokalen”

Lördagen den 17e december klockan 16-19 blir det en kombinerad julfest och organiseringstillfälle i lokalen. Slappna av under julhandeln ett par stenkast från Sveriges numera näst största shoppingcentrum intagandes sedvanliga drycker med tilltugg. Självklart tillsammans med gott sällskap, kul historier och grottningsplaner. Om inte det duger finns det travar och åter travar av grottrelaterade skrifter. … Fortsätt läsa ”Julfest i lokalen”

Lördagen den 9e december klockan 16-19 blir det en kombinerad julfest och organiseringstillfälle i lokalen. Slappna av under julhandeln ett par stenkast från Sveriges numera näst största shoppingcentrum intagandes sedvanliga drycker med tilltugg. Självklart tillsammans med gott sällskap, kul historier och grottningsplaner. Om inte det duger finns det travar och åter travar av grottrelaterade skrifter. … Fortsätt läsa ”Julfest i lokalen”

Lördagen den 15e december klockan 16-19 går den traditionsenliga kombinerade julfest och organiseringstillfället i lokalen av stapeln. Slappna av under julhandeln ett par stenkast från Sveriges numera näst största shoppingcentrum intagandes sedvanliga drycker med tilltugg. Självklart tillsammans med gott sällskap, kul historier och grottningsplaner. Om inte det duger finns det travar och åter travar av … Fortsätt läsa ”Julfest i lokalen”

Då rådande omständigheter råder mer än dom tidigare rådit behöver vi under den rådande råa aftonen vara rådiga och dessvärre låta, tystnad råda innan goda råd blir dyrare, varför råddandet av evenemanget i rådande stund är avrått Rådet rådslager i rådande stund om utvärderandet av rådande omständigheters rådande inför nästa års råddande av det traditionsenliga … Fortsätt läsaJulfest i lokalen – inställt”

Lördagen den 11e december kl 16:00 är det äntligen dags, då nya omständigheter råder är det än en gång dags för en favorit i repris. Åter går den kombinerade julfesten och organiseringstillfället av stapeln i lokalen.

Lördagen den 9onde december är det äntligen dags för en favorit i repris, rent av tradition i repris. Åter går den kombinerade julfesten och organiseringstillfället av stapeln i lokalen.