Julfest i lokalen

Lördagen den 11e december kl 16:00 är det äntligen dags, då nya omständigheter råder är det än en gång dags för en favorit i repris. Åter går den kombinerade julfesten och organiseringstillfället av stapeln i lokalen.


Evenemangsdetaljer


Lördagen den 11e december kl 16:00 är det äntligen dags, då nya omständigheter råder är det än en gång dags för en favorit i repris. Åter går den kombinerade julfesten och organiseringstillfället av stapeln i lokalen.

Ladda upp inför julhandeln ett par stenkast från Sveriges näst största shoppingcentrum. Koppla av på en flerbent stol eller för den delen på egna ben, inmundigandes sedvanliga drycker samt tilltugg. Även nysedvanliga vätskor kommer finnas, men dessa bör ej förtäras i enighet med innehållsdeklarationen. Självklart allt detta tillsammans med gott sällskap, underhållande historier och äventyrliga grottningsplaner. Varför inte ta med en utböling eller två för att åter igen försöka övertyga hur förträfflig denna fritidssysselsättning är. Om inte sällskapet duger finns det fler travar än lokala grottmeter högintressant litteratur på temat mörker*, lera**, kyla*** och underjord****.

När det börjar dra ihop sig går vi som vill iväg för att utforska tidigare nämnt köpcentrum efter lämplig föda att inta. Meddela dig/er gärna undertecknad att du/ni kommer. Lämpligen genom direkmeddelande, epost eller klick på kommerknappen för detta evenemang på Facebook. Även ifall det finns intresse för middagen då bord kan behöva bokas.

Vi alla vet att andra omständigheter råder nuförtiden och vad det innebär. Det kan hända att vi behöver ändra planerna, begränsa antalet deltagare eller ställa in. Utvärdering sker en vecka innan angående hur rådande rådande omständigheter är, men vi utgår ifrån att inte behöva bryta traditionen igen. Mer information i denna kanal och på förbundets hemsida (inom kort).* Om ej egen belysning medtages ** Ingen garanti *** Lokala temperaturvariationer förekommer **** Undantag kan hittas

Tid: kl 16-19

Datum: 11/12-2021

Adress: Marknadsvägen 59, Täby

Kartnål: https://goo.gl/maps/Twa7a7YN9RjrYrk28

Kristian Lyberg kristian@lyberg.eu 073-3228549

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.