Årsmöte 2023


Evenemangsdetaljer


Årsmöte 18 – 21 maj 2023

Årsmötet 2023 kommer för första gången vara på Öland! Vi kommer att utgå från Hagaby Lantgården strax söder om Löttorp på norra Öland. Det blir nog färre grottor än vanligt, så var beredd på ett litet annorlunda årsmöte, men Öland är fantastiskt fint i maj med orkidéer, fåglar och vacker natur i största allmänhet.

Årsmötet kommer att avhållas på fredag 19 maj kl 19:00 på Hagaby Lantgården med möjlighet att delta över Zoom.

Preliminär anmälan

Vill du få påminnelser och fortlöpande information och dessutom göra det lättare för oss att planera årsmötet (uppskattas mycket!) så anmäl dig redan nu! Anmälan är preliminär och inte bindande, så tveka inte!

Har du frågor eller idéer kontakta oss på info@speleo.se!

Preliminärt utflyktsprogram

Fredag 19 maj

Södra Öland med fokus på Industrilandskapet vid Degerhamn där vi sprider ut oss och tittar på allt vi vill och orkar samt käkar lunch. Vi kommer att dela ut informationsmaterial så att alla kan orientera sig. Efter det fortsätter vi till Homps kula – ett litet och rätt märkligt litet hål på allvaret. Möjligt kryp för entusiasterna. Gott om ytkarst i närheten.

Lördag 20 maj

Stenkusten på nordöstra delen av ön. Här finns bland annat Flakgrottan vid Horns branter och Gillberga stenbrott där vertikala övningar kan hållas. Där finns också bra information om geologin. Dom som vill kan naturligtvis prioritera annorlunda och till exempel besöka Trollskogen och norra udden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.