Årsmöte 2023 Anmälan och program

Årsmötet 2023 kommer för första gången vara på Öland! Vi kommer att utgå från Hagaby Lantgården strax söder om Löttorp på norra Öland. Det blir nog färre grottor än vanligt, så var beredd på ett litet annorlunda årsmöte, men Öland är fantastiskt fint i maj med orkidéer, fåglar och vacker natur i största allmänhet.

Årsmötet kommer att avhållas på fredag 19 maj kl 19:00 på Hagaby Lantgården med möjlighet att delta över Zoom.


Evenemangsdetaljer


Välkommen till 2023 års årsmöte!

Årsmötet 2023 kommer för första gången vara på Öland! Vi kommer att utgå från Hagaby Lantgården strax söder om Löttorp på norra Öland. Det blir nog färre grottor än vanligt, så var beredd på ett litet annorlunda årsmöte, men Öland är fantastiskt fint i maj med orkidéer, fåglar och vacker natur. Anmäl dig redan nu!

Boende

Hagaby Lantgården strax söder om Löttorp, norra Öland. Möjlighet att bo inomhus. För andra alternativ än inomhusboende, kontakta info@speleo.se!

Ta med:

Ta med egna sängkläder eller sovsäck.
Termos, box för matsäck.
Lätta grottkläder (inklusive hjälm och lampa).
Varma kläder för utomhusbruk.
Kamera, kikare och lupp samt flora och fågelbok om du har!

Preliminärt program

Torsdag 18 maj, kväll

Geolog Jan Mikaelsson introducerar oss till 450 miljoner år gamla Öland och dess geologi. Efteråt hälsar Sven Gunnvall oss välkomna med presentation av utflyktsmålen och annan praktisk information.

Fredag 19 maj

Södra Öland med fokus på Industrilandskapet vid Degerhamn där vi sprider ut oss och tittar på allt vi vill och orkar samt käkar lunch. Vi kommer att dela ut informationsmaterial så att alla kan orientera sig. Efter det fortsätter vi till Homps kula – ett litet och rätt märkligt litet hål på alvaret. Möjligt kryp för entusiasterna. Gott om ytkarst i närheten.

Fredag 19 maj kl 19:00: Årsmöte för Sveriges speleologförbund

Hagaby Lantgården (med möjlighet att delta över Zoom). Dagordning, årsmöteshandlingar med mera kommer på speleo.se

Lördag 20 maj

Stenkusten på nordöstra delen av ön. Här finns bland annat Flakgrottan vid Horns branter och Gillberga stenbrott. Där finns också bra information om geologin. Dom som vill kan naturligtvis prioritera annorlunda och till exempel besöka Trollskogen och norra udden.

Lördag 20 maj, kväll

Här finns det gott om plats för just din presentation! Har du rest, eller fördjupat dig i något spännande ämne? Dela gärna med dig av dina bilder och berättelser, kort eller långt! Hör av dig till Daniel Lundh (d.l@nsf.scout.se)!

Anmälan

Anmäl dig redan idag! Din anmälan underlätta för arrangörerna och du får uppdateringar per e-post! Har du problem att anmäla dig på speleo.se? Eller har du något du undrar över? Kontakta oss i så fall över e-post info@speleo.se! Länk till anmälan: https://speleo.se/civicrm/event/info/?id=15&reset=1

Kostnader

Deltagaravgiften går till hyra av gemensamma lokaler, föredragshållare och andra gemensamma kostnader.

Att ta sig dit

Tips från Rune: Silverlinjen har bra bussförbindelser från Stockholm till Öland. Bussen anländer till Löttorp kl 17:00 på torsdag och återresa söndag kl 14:45. Vänta inte för länge med att boka plats! Behöver du upphämtning någon annan stans? Meddela oss på info@speleo.se!

Årsmöteshandlingar

Dagordning årsmötet 2023
Verksamhetsberättelse 2022
Balansräkning 2022
Resultaträkning 2022
Noter till årsbokslut 2022
Budget 2023

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.