Evenemang

2013-09-22 Söndagen blir den huvudsakliga klätterdagen då antalet deltagare bedöms bli litet större. Start kl 10 även då. Den som vill rigga av får gärna träna på detta när vi har klättrat färdigt. Litet av det som finns att göra när korparna inte häckar i gruvan:  

SSF:s dyk- och SRT-instruktörer bjuds in till planeringsmöte inför 2014 och framåt. Träffen sker med hjälp av lämpligt konferensverktyg för PC och Mac, exempelvis Adobe Connect eller Microsoft Lync. Kontaktperson är Mark Dougherty

Samling i lokalen i Täby för samvaro och praktiskt stök. Håll utkik på hemsidan och Facebook för mer info.

Webbmöte. Kallelse med länk till konferenslösning kommer i god

Fjällkommittén med anhang bjuder in till en Gästrikehelg med temat vertikala fjällgrottor. Det tänkta upplägget innebär en träff i Gävle (Lantmäteriets lokaler) på lördagen med presentation och planering av Fjällmöte 2014 i Vadve följt av en bit mat under kvällen på lämpligt ställe. På söndagen ges tillfälle för den som vill att rosta av SRT-kunskaperna … Fortsätt läsa ”Planeringsträff inför Fjällmötet 2014”

Fjällkommittén med anhang bjuder in till en Gästrikehelg med temat vertikala fjällgrottor. Det tänkta upplägget innebär en träff i Gävle (Lantmäteriets lokaler) på lördagen med presentation och planering av Fjällmöte 2014 i Vadve. På söndagen ges tillfälle för den som vill att rosta av SRT-kunskaperna då vi riggar några spännande häng i Stollgruvan, Hofors. Även … Fortsätt läsa ”SRT-träning i Stollgruvan”