Julfest i lokalen

Lördagen den 10e december kl 16:00 är det äntligen dags, då omständigheter ej råder, är det än en gång dags för en favorit i repris under normalitetens former. Åter går den kombinerade julfesten och organiseringstillfället av stapeln i lokalen.

Ladda upp inför julhandeln ett par stenkast från Sveriges näst största shoppingcentrum. Koppla av på en flerbent stol eller för den delen på egna ben, inmundigandes sedvanliga drycker samt tilltugg. Även nysedvanliga vätskor kommer finnas, men dessa bör ej förtäras i enighet med innehållsdeklarationen. Självklart allt detta tillsammans med gott sällskap, underhållande historier och äventyrliga grottningsplaner. Varför inte ta med en utböling eller två för att åter igen försöka övertyga dessa hur förträfflig denna fritidssysselsättning är. Om inte sällskapet duger finns det fler travar än lokala grottmeter högintressant litteratur på temat mörker*, lera**, kyla*** och underjord****.

När det börjar dra ihop sig går vi som vill iväg för att utforska tidigare nämnt köpcentrum efter middagsföda värdig en grottis.
Meddela dig/er gärna undertecknad att du/ni kommer. Lämpligen genom direkmeddelande, epost eller klick på kommerknappen för detta evenemang på Facebook. Även ifall det finns intresse för middagen då bord kan behöva bokas.


Mer information i denna kanal och på förbundets hemsida.

* Om ej egen belysning medtages
** Ingen garanti
*** Lokala temperaturvariationer förekommer
**** Undantag kan hittas

Tid: kl 16-19

Datum: 10/12-2022

Adress: Marknadsvägen 59, Täby

Kartnål: https://goo.gl/maps/Twa7a7YN9RjrYrk28

Kristian Lyberg
kristian@lyberg.eu
073-3228549

Författare: Kristian Lyberg

Gir! Why was there bacon in the soap?

En kommentar till “Julfest i lokalen”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.