Evenemang den Bjurälvens naturreservat

Expedition Bjurälven måste tyvärr meddela att årets expedition 2020 är inställd. 😥 Med hänvisning till omvärldsläget, utvecklingen av spridningen av COVID-19 viruset och de beslut om har fattats av regeringarna i Norge och Sverige så vore det oansvarigt att fullfölja genomförandet av årets expedition. Vi beklagar detta men har redan börjat planera för Expedition Bjurälven … Fortsätt läsa ”Expedition Bjurälven 2020 (Inställd)”

Expedition Bjurälven 2021  är tvyärr inställt på grund av pågående pandemi. För 13:e gången anordnas Expedition Bjurälven av medlemmar från SSF. Du kan läsa om och följa expeditionen här: Facebook: facebook.com/ExpeditionBjuralven Hemsida: expeditionbjuralven.se Medlemmar av SSF välkomnas att besöka expeditionen, 22-26 mars. Av logistiska skäl är antalet dagar vi kan hjälpa till med transport från Leipikvattnet … Fortsätt läsaExpedition Bjurälven 2021

För 13:e gången anordnas Expedition Bjurälven av medlemmar från SSF. Du kan läsa om och följa expeditionen här: Facebook: facebook.com/ExpeditionBjuralven Hemsida: expeditionbjuralven.se Medlemmar av SSF välkomnas att besöka expeditionen, 28:e mars till 1:e april. Av logistiska skäl är antalet dagar vi kan hjälpa till med transport från Leipikvattnet ytterst begränsade, men kontakta oss, så kan vi se … Fortsätt läsa ”Expedition Bjurälven 2022”