SSFs årsmöte 2020


Evenemangsdetaljer

  • Datum:
  • Kategorier:
  • Etiketter:

Med anledning av coronavirus covid-19-pandemin har styrelsen vid styrelsemötet 14 mars beslutat att inte arrangera ett traditionellt årsmöte under kristihimmelsfärdshelgen 2020, utan istället bjuda in till enbart årsmöte lördagen den 30 maj (pingstafton) kl 14:00 på Naturhistoriska riksmuseet, Stockholm, och med möjlighet att delta på distans via Zoom eller telefon som alternativ.

Årsberättelse, bokslut, balansräkning, budgetförslag, revisionsberättelse, valberedningens förslag med mera kommer att finnas tillgängligt här i eventet senast två veckor innan (senast lördagen 16 maj). (Se längre ner på denna sida).

Medlemmar som inte har tillgång till hemsidan kan kontakta ordförande Johannes Lundberg (kontaktuppgifter i senaste Grottan) senast 16 maj om du vill ha handlingarna postade till sig.

Anmälan

Anmäl er till årsmötet via följande länk:
Länk till Google-formulär

I anmälan anger du bland annat huruvida du planerar delta på plats eller på distans.

Konferenssamtal

Vi kommer använda Zoom som kommunikationsplatform under årsmötet.

Information om hur man ansluter till konferenssamtalet kommer endast skickas ut till de som anmält att de planerar delta på distans. Detta är för att vi ska kunna ha kontroll över röstlängden.

Möteslokal

Det fysiska mötet kommer att hållas i en lokal på Naturhistoriska Riksmuseet i Stockholm. Mer information om exakt plats kommer att komma närmare årsmötet.

Årsmötesdeltagare är välkomna till lokalen från kl. 13:30 för inledande mingel.

OBS! Alla deltagare har eget ansvar att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer! Om du planerat deltaga på plats, men får förhinder på grund av sjukdomssymptom, går det med kort varsel att ändra så att ni deltar via konferenssamtal istället.

Rådande omständigheter gör även att vi kan komma att begränsa antalet deltagare på plats på Naturhistoriska Riksmuseet om vi finner det nödvändigt utifrån folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Årsmöteshandlingar

Dagordning_2020-05-30

SSF_årsmötesprotokoll_2019_FINAL

Verksamhetsberättelse SSF 2019 (preliminär)

Resultaträkning_för_SSF_2019

Noter_ekonomi_SSF_2019

Balansräkning_SSF_2019-12-31

Revisionsberättelse

Budget_Sveriges_Speleologförbund_2020

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.