Arbetshelg våren 2024


Evenemangsdetaljer

  • Datum:

Dags för vårens arbetshelg!

Vi träffas i Naturhistoriska riksmuseet på lördagen och i SSF:s lokal i Täby på söndagen för att, bland annat, börja titta över speleo.se, se om vi kan få in QR-koder i inbetalningsmejlen med mera. Har du ett eget projekt som du vill jobba med? Eller bara träffas? Kom till arbetshelgen! Anmälan behövs för möteslokalen ligger utanför de publika delarna. Museet är tyvärr fortfarande stängt för besökare på grund av nedfallande puts i de publika delarna. Vi börjar arbetshelgen med styrelsemöte och därefter lunch på pizzerian Professorn, och avslutar lördagen med att gå ut och äta tillsammans någonstans! Det går bra att komma förbi när som helst efter styrelsemötet (vi siktar på lunch kring 11:30).

Anmäl dig här för lördagen!

På söndag fortsätter vi arbetshelgen i SSF:s lokal i Täby (Marknadsvägen 59). Ingen föranmälan behövs här, så det är bara att komma förbi! Program (med reservation för ändringar:
10:00- så länge vi orkar. Drop-in (anmälan inte nödvändig), vi fortsätter arbete i arbetsgrupper om det behövs. Lunch i Täby centrum när det passar. Passa på att köpa skrifter med mera från Nedåt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.