Arbetshelg hösten 2023


Evenemangsdetaljer

  • Datum:

Dags för höstens arbetshelg!

Vi träffas i Naturhistoriska riksmuseet på lördagen och i SSF:s lokal i Täby på söndagen för att, bland annat, börja titta över speleo.se, se om vi kan få in QR-koder i inbetalningsmejlen med mera. Har du ett eget projekt som du vill jobba med? Eller bara träffas? Kom till arbetshelgen! Anmälan behövs för möteslokalen ligger utanför de publika delarna. Museet är tyvärr stängt för besökare på grund av nedfallande puts i de publika delarna. Vi börjar arbetshelgen med styrelsemöte och därefter lunch någonstans i närheten dit alla är välkomna, och avslutar lördagen med att gå ut och äta tillsammans någonstans! Det går bra att komma förbi när som helst efter styrelsemötet (vi är tillbaka från lunch cirka 13:30).

På söndag fortsätter vi arbetshelgen i SSF:s lokal i Täby. Ingen föranmälan behövs här, så det är bara att komma förbi! Program (med reservation för ändringar:
10:00- så länge vi orkar. Drop-in (anmälan inte nödvändig), vi fortsätter arbete i arbetsgrupper om det behövs. Lunch i Täby centrum när det passar. Passa på att köpa skrifter med mera från Nedåt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.