Arbetshelg

Arbetshelg i Täby (Marknadsvägen 59 och 163)!


Evenemangsdetaljer


Nu är det dags för höstens dugnad i Täbylokalen! Eller rättare sagt lokalerna. I år är det sista gången vi är i gamla lokalen på Marknadsvägen 59, och första i nya lokalen på Marknadsvägen 163! Vi kommer att behöva alla händer vi kan få till att börja ställa i ordning den nya lokalen (en vägg behöver rivas, tak och golv snyggas till och kanske väljer vi att måla om också), och att packa det sista i den gamla lokalen!

Schema för arbetshelgen

Lördag 19 oktober förmiddag: Styrelsen träffas vid Naturhistoriska riksmuseet för styrelsemöte.

Lördag 19 oktober lunch: Lunch i närheten av riksmuseet, förmodligen Professorn. Tid ännu inte bestämd, hör av dig till oss om du vill hänga med (mejla info@speleo.se så kontaktar vi dig!).

Lördag 19 oktober eftermiddag: Vi åker ut till Täby och börjar jobba där! Vi hoppas kunna börja senast klockan 14.00 och hålla på så länge vi orkar. När det blir dags för middag (runt sextiden?) så försöker vi hitta en restaurang i närheten. Alla är välkomna och ingen anmälan behövs! Vill du bara vara med på middagen, mejla info@speleo.se så kontaktar vi dig! (Eller håll utkik på SSF:s Facebookgrupp.)

Söndag 20 oktober: Vi fortsätter arbeta i Täbylokalerna! Exakta tider beror på vilka som kommer, men från klockan 10:00 fram till i alla fall 16:00 kommer vi att vara på plats. Vi bryter för lunch när det passar oss. Alla är välkomna och ingen anmälan behövs!

Du hittar oss på Marknadsvägen 59 eller Marknadsvägen 163 i Täby! Enklast Roslagsbanan linje mot Österskär (linje 28), kliv av i Täby centrum längst fram i tågets färdriktning och korsa spåren och snedda över till Marknadsgatan (en kort promenad på några få minuter).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.