Inför årsmötet 2014

Valberedningens förslag

Valberedningen består i år av Daniel Krusevi samt Sofi Hemgren Dougherty (sammankallande). Vi har under året haft kontakt med samtliga sittande styrelsemedlemmar och revisorer samt även ett antal övriga medlemmar i SSF.

En av våra trogna ledamöter, Rabbe Sjöberg, har meddelat till oss att han fortsätter att vara aktiv i SSF och särskilt i Vetenskapskommittén, men att han nu väljer att lämna uppdraget som ledamot i styrelsen. Utifrån detta samt utifrån de tips och synpunkter som inkommit i kontakten med medlemmar och sittande styrelse har  valberedningen arbetat fram nedanstående förslag.

STYRELSEN SSF 2014-2015

Mark Dougherty,  ordförande,  sitter kvar på år 2 av 2

Omval om 2 år:
Ulla Pettersson,  kassör.

Omval om 1 år:
Torbjörn Djuvfeldt, vice ordförande
Kenneth Gyllensting,  sekreterare
Emese Balint, ledamot
Kalle Grönvik, ledamot
Helena Olsson, ledamot
Björn-Ove Bergqvist, ledamot

Nyval om 1 år:
Niklas Konstenius, ledamot

REVISORER SSF

Omval om 1 år:
Lina Linden, revisor
Martin West, revisor
Christopher Krafft, suppleant

Om du har synpunkter, eller vill föra fram någon annan/ytterligare kandidat så kom på årsmötet och gör din röst hörd (kom ihåg att stämma av med kandidaten före).

För övrigt så tackar vi för uppdraget och kan meddela att om ni så önskar kan vi båda tänka oss att sitta kvar även under nästa år. Vi skulle tycka det vore extra positivit om valberedningen kunde utökas med ytterligare en person, om någon är intresserad att delta.

Vänliga hälsningar,  Sofi Hemgren Dougherty och Daniel Krusevi

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.